Belépés

Események

« 2015.03. »
hkszecspszov
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Tavaszi Jégkarnevál

Idén is megrendezi a Családi Jégkarnevált a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja és a Lelkierő Egyesület.

Időpont: 2015. március 8. (vasárnap) 9-12 óra
Helyszín: Jégcsarnok (Debrecen, Derék u. 33.)

A programon való részvétel feltétele a regisztráció!
Jelentkezési határidő: 2015. március 4. 24 óra

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

A miniszter döntött: integrálják a Debreceni Egyetemet és a Kenézy Gyula Kórházat. Debrecenben jön létre az ország legnagyobb egészségügyi intézménye.

Teljes látogatási tilalom lépett életbe február 17-től a Debreceni Egyetem Klinikai Központ fekvőbeteg osztályain.

Megkezdődött a csaknem két héten át tartó rendezvénysorozat, mellyel névadója előtt tiszteleg a Debreceni Egyetem Arany János Gyakorló Iskolája.

Pécs és Szeged után idén Debrecenben nyitotta meg kapuit a gyógyszerészhallgatók VI. Országos Találkozója és Gyógyszerészbörzéje.

A Debreceni Egyetem agrárkarának 800 hallgatója kap ingyenes hozzáférést egy éven keresztül a Magyar Mezőgazdaság hetilap digitális változatához.

Olasz vendégprofesszor is tartott előadást a Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar csütörtöki tanácskozásán Hajdúböszörményben.

Felére csökkent az elmúlt húsz évben az akut infarktusban elhunytak száma, ami elsősorban a katétertechnika fejlődésének köszönhető.

A Budapest Honvédot győzte le az NB1/B 17. fordulójában a DEAC. A hölgyek a Miskolcot verték az alapszakasz utolsó meccsén, így meglett az 5. hely.

Zákány Róza, az Anatómiai, Szövet-és Fejlődéstani Intézet egyetemi docensének előadásával folytatódik a Science Café.

A Történelmi Intézet adjunktusa, Takács Levente vehette át az első alkalommal kiosztott Petőfi S. János-díjat.