Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Családi nap

Minden egyetemi polgárt szeretettel várunk

a Debreceni Egyetem Családi napjára.
Helyszín: Nagyerdei Kultúrpark
Időpont: 2015. május 30. (szombat)
A belépés regisztrációhoz kötött!

Határidő: 2015. május 28. (csütörtök) 24:00.

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Kutatók Éjszakája 2015.

Idén szeptember 25-én (péntek) lesz újra

Kutatók Éjszakája a Debreceni Egyetemen.

Kutatók, oktatók jelentkezését várjuk a

http://regisztracio.unideb.hu/hu/kutatok_ejszakaja címen!

Regisztrálás határideje: június 20.

Részletek »

Legfrissebb hírek

A jövő hét végéig dönt az emberi erőforrások minisztere a felsőoktatási intézmények fenntartásában lévő közoktatási intézmények átszervezéséről.

November elejére elkészülhet a Sporttudományi Oktatóközpont, melynek alapkövét szerdán rakták le a Debreceni Egyetem Dóczy József utcai Sporttelepén.

A Debreceni Egyetem kutatás-fejlesztési potenciáljára is épít az az együttműködési megállapodás, melyet a kormányzattal kötött a város.

Hónapok óta új helyen működik az Állam- és Jogtudományi Kar, a felújítások azonban még nem értek véget – hangzott el a május 22-i épületátadón.

Ötven hallgató vett részt szakmai vezetéssel egybekötött állatkerti sétán a Nagyerdei Kultúrparkban május 20-án.

Óriási fényábra töltötte be a Debrecen Egyetem előtti teret csütörtök este. A különleges akciót a fény éve országos kezdeményezés részeként szervezték meg. 

A jövő agrártámogatása és az agrárgazdaság jövője címmel szerveznek hagyományos búza- és repcetanácskozást kedden, a Debreceni Egyetemen.

Hatodik alkalommal rendezte meg a Népegészségügyi Kar a Fizioterápiás Szakmai Napot, melynek középpontjában a gerincproblémák kezelése állt.

A Debreceni Egyetem szakembere szerint nem a genetika, hanem az erkölcsi mérce és a kulturális környezet határozza meg, rálép-e valaki a tiltott útra.

Idén 13. alkalommal hirdetik meg a „Nőkért és a Tudományért” ösztöndíjpályázatot, melyre június 20-ig várják a kutatók jelentkezését két kategóriában.