Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Doktoravató ünnepség

Idén is megrendezi hagyományos őszi doktor- és díszdoktoravató ünnepségét a Debreceni Egyetem.

Részletek »

Magyar Tudomány Ünnepe 2014.

Az országgyűlés a 2003. évi XCIII törvénnyel november 3-át – azt a napot, amelyen 1825-ben Széchenyi István birtokainak 1 évi jövedelmét Magyar Tudós Társaság alapításának céljára felajánlotta, és ezzel lehetővé tette a Magyar Tudományos Akadémia megalapítását – a Magyar Tudomány Ünnepévé nyilvánította.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Több mint nyolc évtized után 150 milliós ráfordítással megújult a Debreceni Egyetem Főépületének üvegteteje.

Vegyészmérnök MSc szak indulhat jövő szeptembertől a Debreceni Egyetemen. Az új képzésre a térség vállalatai is régóta vártak.

Idén már 12. alkalommal rendezi meg a DEMEK a Mentálhigiénés Egyetemi Napokat december 1-4. között.

Befejeződött a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolájának teljes körű felújítása, bővítése.

Kétnapos nemzetközi konferenciát rendez november 28-29-én az Állam- és Jogtudományi kar a bírói érvelés minőségének méréséről.

Idén a Debreceni Egyetem Hallgató Önkormányzata (DEHÖK) is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat ajándékgyűjtő „Cipősdoboz” akciójához.

A HIV-fertőzés megelőzésére hívja fel a figyelmet a Debreceni Orvostanhallgatók Egyesülete december 1-jén, az AIDS világnapján.

Novemberben is érdekes és tartalmas riportokat készített a Debreceni Egyetem életéből az Alföld Televízió stábja. A műsor az unideb.hu-n is látható.

Három debreceni kitüntetettje is van az idei Ipolyi Arnold Díjnak, amelyet november 26-án adott át az OTKA Bizottság elnöke Budapesten.

Karácsony előtt ügyes marketingfogásokkal próbálják meg befolyásolni a boltok fogyasztói magatartásunkat. Néhány tipp ezek ellen az egyetem szakemberétől.