Belépés

Események

« 2016.05. »
hkszecspszov
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Áder János tart előadást a DE-n - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Klímaváltozás és fenntarthatóság címmel Áder János köztársasági elnök tart előadást a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusának Aulájában.

Időpont: 2016. május 3. kedd 10 óra

Részletek »

Legfrissebb hírek

Bognár István Ádám jelenlegi elnökhelyettest választotta meg az egyetemi Hallgatói Önkormányzat küldöttgyűlése a szervezet új elnökévé.

Az egyetemi tudásbázison alapuló termékek és szolgáltatások fejlesztését támogató központot alakítanak ki a Debreceni Egyetemen. (VIDEÓVAL)

Minden eddiginél több látogatója volt a Debreceni Egyetemen tanuló külföldi hallgatók gasztronómiai fesztiváljának, az International Food Day-nek.

Minden UniBike munkába állt a Debreceni Egyetemen pénteken. Hallgatók és oktatók pattantak nyeregbe, hogy felhívják a figyelmet a környezetvédelemre.

A Debreceni Egyetem három professzorát is tagjai közé választotta a Magyar Tudományos Akadémia testülete az MTA 187. közgyűlésén.

Nyolcadik alkalommal rendez Esélyegyenlőségi Napot május 5-én a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja.

Tizenkét nap, háromszázharminc diák, több mint ezerötszáz vizsga – megkezdődött az érettségi a Debreceni Egyetem gyakorlóiskoláiban.

Beck Mihály kémikus, a Debreceni Egyetem professor emeritusa vehette át a Magyar Tudományos Akadémia  ünnepi ülésén az Akadémiai Aranyérmet.

Több mint száz egykori diák ballagott el jelképesen ismét az idén végzettekkel együtt pénteken a 75 éves Balásházyból.

A szélesedő nemzetközi kapcsolatokkal, a szervezeti egységek költségvetésével és a testnevelő tanári szak indításával is foglalkozott április 28-án a Szenátus.