Belépés

Események

« 2014.12. »
hkszecspszov
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Békés ünnepeket!

Boldog, örömteli karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag új évet!

Részletek »

Legfrissebb hírek

Az elhízás, az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség kezelésének területén is hasznosíthatók az idei Debrecen díjas kutató, Sir Stephen O’Rahilly kutatásai.

Az InnoLife európai projektben való részvételről és a kancellári rendszer miatti változásokról is szó volt az idei utolsó szenátusi ülésen.

Az Informatikai Kar oktatói aktuális kutatásaikat mutatják be december 19-én, pénteken a Gyires Béla Informatikai Napon.

Az előkelő 25. helyre rangsorolta a Debreceni Egyetemet a feltörekvő európai és közép-ázsiai (EECA) nemzetközi mezőnyben a QS University Rankings.

Szeptembertől két új tanárszakot indít a Bölcsészettudományi Kar: erkölcstan- és etikatanár, valamint közösségi művelődés tanár szakokat.

Hagyományosan idén is közös ajándékkészítéssel készülnek a karácsonyi ünnepekre a néprajz szakos hallgatók.

Hétvégén megkezdődtek az egyetem téli diplomaosztó ünnepségei. December 14-én az Általános Orvostudományi Kar végzősei vették át oklevelüket.

A Klinikai Központ Nagytanácstermében december 9-én rendezett ünnepségen vehették át elismeréseiket, okleveleiket a központ kiváló dolgozói.

Sikeresen szerepeltek a Zeneművészeti Kar hallgatói a december 12-13. között magyar szerzők műveiből Debrecenben rendezett zongoraversenyen.

Hogyan lehet a matematika köré közösséget teremteni, és a segítségével társadalmilag hasznos értékeket közvetíteni a fiatalok számára?