Belépés

Közelgő események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Álláskereső klub

Frissen végzett hallgatóknak szervez álláskeresési tréninget

a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja.

A háromnapos program tájékoztatójának időpontja: 2016. júl. 4. (hétfő) 13.00

Helyszíne: Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ (Poroszlay út 97.)

A tanfolyam időpontja: 2016. július 5-6-7. 9:00-14:00

Részletek »

Nyári diplomaosztók 2016

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Debreceni Egyetem ünnepi diplomaosztóira 2016 nyarán.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Az egészségiparban és más K+F-intenzív ágazatok területén is számít a Debreceni Egyetem közreműködésére új iparstratégiájában a kormányzat.

Hétvégén hat kar végzősei vették át okleveleiket a Debreceni Egyetem Díszudvarán rendezett ünnepségeken.

Lemaradt róla, vagy szeretné újra átélni? Nézze meg a Debreceni Egyetem dolgozói napjáról készült összeállításunkat drónnal készült légi felvételekkel!

527.000 laborvizsgálat, 86.000 beérkező számla, 25 millió e-mail – néhány szám arról, mennyi feladatot látnak el évente a Debreceni Egyetem dolgozói.

Egyedülálló kutatást végeztek a Debreceni Egyetem szakemberei a Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei cigányság helyzetéről.

Három bajnokcsapatot avattak kedden este a Debreceni Egyetem sportegyesületének szezonzáró ünnepségén a Dóczy József utcai sporttelepen.

Hallgatók és oktatók cseréjét, valamint kutatási együttműködéseket tervez a Debreceni Egyetemmel a Shandong Agricultural University.

Az egyetemi innovációt, a sporttal kapcsolatos képzést és kutatást, valamint az együttműködés fontosságát jelképezi a Debreceni Egyetem idei virágkocsija.

Négy aranyérem, négy világcsúcs – a Debreceni Egyetem két uszonyosúszója : Senánszky Petra és Kosina Gergő mindent vitt a világbajnokságon!

A Debreceni Egyetem oktatója, Polonyi Tünde docens is sikerrel szerepelt a Magyar Tudományos Akadémia szakmódszertani pályázatán.