Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Üdvözöljük hallgatóinkat a 2016/17-es tanévben!

Neptun kód, DEKa-kártya, gólyatábor, beiratkozás, tantárgyfelvétel,

tanévnyitó – számtalan teendő vár tanévkezdésig az egyetem

első éves hallgatóira.

Részletek »

Tanévnyitó ünnepség 2016.

A Debreceni Egyetem immár hagyományosan a Főnix Csarnokban tartja
tanévnyitó ünnepi szenátusi ülését szeptember 11-én 11 órai kezdettel.

Részletek »

Ösztöndíj a legjobbaknak

Csaknem 200 millió forint ösztöndíjat nyertek a Debreceni Egyetemről benyújtott sikeres pályaművek az Új Nemzeti Kiválóság Program pályázatain.

Hasznos információ a nyerteseknek: jogi értelemben akkor válnak ösztöndíjassá, ha a hallgatói (alap-, mester-, osztatlan-, doktori), doktorjelölti-, munkavégzésre irányuló, vagy egyéb jogviszonyukat legkésőbb 2016. szeptember 20-ig igazolják.

Részletek »

Könyvtár: közkívánatra ingyenes

Szeptember 1-től megszűnik a könyvtárhasználati díj a DEENK-ben. Az ingyenesség minden egyetemi polgár számára elérhető lesz DEKa kártyával.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Neptun kód, DEKa-kártya, gólyatábor, beiratkozás, tantárgyfelvétel, tanévnyitó – számtalan teendő vár tanévkezdésig az egyetem első éves hallgatóira.

Új vezetők, korszerűbb létesítmények, új sportpályák és változatlanul magas színvonalú oktatás várja a diákokat a Debreceni Egyetem gyakorlóiban.

Miért szúr a kaktusz? Mik azok a pozsgásnövények? – szakértő választ ad a laikusok leggyakoribb kérdéseire a Botanikus Kert igazgatója a Campus Rádióban.

A prevenció, a diagnosztika és a rehabilitáció újdonságait is megismerhették a résztvevők a VI. Juhász Zsuzsa Szakdolgozói Konferencián.

Traktorok, malacok, vetőmagok és szaktudás – megmutatjuk mi történt a 25. Farmer Expón a házigazda Debreceni Egyetem szemszögéből.

Táncoló „kenguruk”, bringások sárga pólóban, szurkolók elektromos virágkocsin – egyedi ötletekkel indult a Debreceni Egyetem a karneválon.

Két este gyönyörködhettek az érdeklődők öt művész egyedülálló 3D-s vetítésében a Debreceni Egyetem Főépületén. Aki lemaradt róla, most pótolhatja!

Az államalapítás évfordulóján idén is rangos kitüntetéseket vehettek át a Debreceni Egyetem oktatói és dolgozói.

A fekete mangalica megmentésére indít ötéves kutatási programot a Debreceni Egyetem a tenyésztőkkel.

Nyolcmillió tonna kukorica teremhet idén hazánkban – hangzott el a Debreceni Egyetemen rendezett agrárfórumon.