Belépés

Események

« 2014.04. »
hkszecspszov
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Lányok Napja

Interaktív nyílt nap középiskolás lányoknak:
• robotok irányítása
• 3D-s mozik titkai
• környezetbarát energiaforrások
• villámlabor

2014. április 24.

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

DETEP Konferencia

Április 25-én minden érdeklődőt szeretettel vár a Debreceni Egyetem!

Részletek »

Esélyegyenlőségi nap

Várunk minden érdeklődőt a Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ rendezvényére, amelynek az Informatikai Kar épülete ad otthont ápr. 29-én.

Részletek »

Publikációs Díj pályázat

A Debreceni Egyetem Publikációs Díja az egyetem azon oktatója vagy kutatója részére adományozható, aki az egyetemen folyó kutatómunka eredményét rangos szakmai publikációban jelentette meg és publikációját az egyetemi adatbázisban hozzáférhetővé tette.

Benyújtási határidő: 2014. április 30. 16 óra

Részletek »

KAT választás 2014.

A Debreceni Egyetem Közalkalmazotti Tanácsának mandátuma 2014. február 17-én lejárt, így 2014. május 28-án sor kerül az új Közalkalmazotti Tanács (KAT) megválasztására.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Több mint 100 fiatal kutató mutatkozhat be az egyetem Mentor Oscar-díjas Tehetséggondozó Programjának konferenciáján.

Míg a skandináv országokban tíz ember közül kilencen, addig hazánkban tízből csak ketten sportolnak rendszeresen.

Szociális munka szakra jár a Debreceni Egyetemre a 22 éves Babik Tamás, akinek különleges kísérője minden nap Sunny, a labrador vakvezető kutya.

Új sorozatunkban a Bölcsészettudományi Kar 100 éves tanszékeit mutatjuk be - elsőként a Magyar és Finnugor Nyelvtudományi Tanszéket.

Idén 6. alkalommal rendezi meg a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara a Klasszikus Gitárzenekarok Fesztiválját.

A világ bármely pontjáról bejárható lesz a Debreceni Egyetem, a keresőóriás ugyanis beválogatta az intézményt a StreetView Special Collects-be.

Kirakatban a költészet és a műfordítás - a belvárosban a versek az idei költészeti fesztiválon az üzletekből is visszaköszöntek.

Nemcsak finom, hanem egészséges is minden étel, amit a Belgyógyászati Intézet tankonyhájában sütnek-főznek a diákok és a betegek dietetikusok vezetésével.

A védekezésben és támadásban is sok hibával játszó DEAC már a találkozó elején több pontos hátrányba került, a szünetben 48–39-re vezettek a fővárosiak.

A rendezvény a középiskolás lányok érdeklődésének felkeltését célozza az informatikai, mérnöki szakok iránt – a DE Informatikai Karon még a divat is szóba kerül.