Belépés

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

XIII. Mentálhigiénés Egyetemi Napok

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Dátum: 2015 október 6-13.

Részletek »

Erasmus+ pótpályázat

Erasmus+ pótpályázat 2015. október 15-ig!
Részletek és jelentkezés:

http://mobi.unideb.hu/erasmus2016tavasz

Részletek »

Pályázz Sportösztöndíjra vagy Művészeti Ösztöndíjra

Az egyetem rektora pályázatot hirdet a DE első alapképzésben, első mesterképzésben, első osztatlan egységes képzésben, első  szakirányú  továbbképzésben,  valamint  első  felsőfokú szakképzésben nappali tagozaton tanulmányokat folytató hallgatói részére a 2015/2016 I.  félévében.

A pályázatok beérkezési határideje 2015. október 16. (péntek) 12 óra

Részletek »

Debreceni Futballegyetem

Nyolc héten keresztül a legújabb nemzetközi utánpótlás-képzési módszereket ismerhetik meg a szakemberek a Debreceni Egyetem edzőképzésén.

Részletek »

Magyar Tudomány Ünnepe 2015.

Az országgyűlés a 2003. évi XCIII törvénnyel november 3-át – azt a napot, amelyen 1825-ben Széchenyi István birtokainak 1 évi jövedelmét Magyar Tudós Társaság alapításának céljára felajánlotta, és ezzel lehetővé tette a Magyar Tudományos Akadémia megalapítását – a Magyar Tudomány Ünnepévé nyilvánította.

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Vasárnap kezdi az új szezont a Debreceni Egyetem NB I B-s férfi kosárlabdacsapata: új szponzorral, megerősített kerettel, nagy tervekkel.

Jubileumát ünnepelte szeptember 25-én a Kölcsey Központban a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kara, hazánk egyetlen népegészségügyi képzőhelye.

Az elsőéves duális gépészmérnök hallgatókat köszöntötték szeptember 24-én a Debreceni Egyetem Műszaki Karán.

 

Nyolc héten keresztül a legújabb nemzetközi utánpótlás-képzési módszereket ismerhetik meg a szakemberek a Debreceni Egyetem edzőképzésén.

Csaknem 1,7 milliárd forintból majdnem a duplájára bővül még idén a Debreceni Egyetemen az ország legnagyobb teljesítményű szuperszámítógépe.

A fehérjék szerepéről, valamint a szabadgyökökkel és az antioxidánsokkal kapcsolatos tévhitekről is nyilatkozott a Debreceni Egyetem kutatója.

A Debreceni Ítélőtáblán tartotta ülését október 2-án, pénteken az Állam- és Jogtudományi Kar Társadalmi Tanácsa.

Megjelent a legfrissebb, 2015/2016-os felsőoktatási világrangsor, melyen a Debreceni Egyetem előkelő helyen szerepel.

A Turkui Alkalmazott Tudományok Egyeteme és a Valenciai Politechnikai Egyetem képviselői egyeztettek csütörtökön a CARPE programról Debrecenben.

A Zeneművészeti Kar Szimfonikus Zenekarának hangversenyével és zenei villámcsődülettel ünnepelték a zene világnapját a Debreceni Egyetemen.