Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Kutatók Éjszakája 2014

Szeptember utolsó péntekjén 2014-ben is megrendezzük a

Kutatók éjszakáját, idén kilencedik alkalommal.
Ebben az évben ez a nem mindennapi éjszaka

szeptember 26-ra esik.

Részletek »

Indul a Szabadság Express

Tarts velünk az 1989-es események nyomában!

Találkozz emberekkel, akik befolyásolták a történelmet!

Keresd fel a történések helyszíneit!

Részletek »

Támogassa Ön is az Alma Materét!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílt arra, hogy az SZJA 1% felajánlásával támogassa az Alumni Központot. Örömmel vettük a sok szóbeli és írásbeli érdeklődést, hogy az 1 %-on kívül hogyan tudnák támogatni. Közösségünket, így létrehoztunk egy olyan bankszámlaszámot, mely erre lehetőséget ad.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Idén 7. alkalommal vett részt a virágkarneválon a Debreceni Egyetem virágkocsija. A kompozíciót péntektől az Egyetem téren állítják ki. +Videó

Nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából a Debreceni Egyetem több oktatója, kutatója részesült magas állami elismerésben.

Nyolcadik alkalommal rendezi meg a Debreceni Egyetem az Informatika a Felsőoktatásban konferenciát augusztus 27-29. között.

Biczó Bence, a Debreceni Egyetem hallgatója, a Debreceni Sportcentrum versenyzője ezüstérmes lett 200 méter pillangón Berlinben.

Vezető szerepre törekszik a Debreceni Egyetem az élelmiszer-fejlesztések piacán. Az intézménynek már van stratégiája is a megvalósításra.

Rekordszámú résztvevővel kezdődött meg a Magyar Földtudományi Szakemberek XII. Találkozója csütörtökön, a Debreceni Egyetemen.

Az élelmiszerek összetevőinek azonosításához nyújt segítséget az a módszer, amelyet az egyetem Állatgenetikai Laboratóriumában dolgoztak ki.

Az egyetemi virágkocsi mellett vehették át nyereményüket hétfőn a Facebook-on hirdetett játék győztesei.

Több mint száz métert vándorolt a Sajó medre egyes szakaszokon az elmúlt harminc évben – állapították meg a Debreceni Egyetem kutatói.

Óriási az érdeklődés a debreceni, a szegedi és a kaposvári egyetem, valamint a szakszövetséggel közösen indított Felnőtt Juhászképzésre.