Belépés

Események

« 2014.12. »
hkszecspszov
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Békés ünnepeket!

Boldog, örömteli karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag új évet!

Részletek »

Legfrissebb hírek

Szilvássy Zoltán rektor mutatta be csütörtökön Madhaw Singh Baghel professzort, a Debreceni Egyetem Ajurvéda Tanszékének vezetőjét.

Már szerelik a szakemberek a Szilárd Leóról elnevezett szuperszámítógépet a Debreceni Egyetem Kassai úti campusán.

A Gazdaságtudományi Kar mester szakos hallgatói egy négy egyetemet átfogó program részeként gyűjtötték össze a térség örökségét.

Négy és fél millió forint értékben kapott intenzív ágyakat a LEGO Manifacturing Kft. jóvoltából a Gyermekhematológiai-onkológiai Tanszék.

Újabb madáretetőt helyezett ki december 17-én a Hallgatói Önkormányzat Környezetvédelmi Bizottsága, ezúttal a Kassai úti campuson.

Az elhízás, az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség kezelésének területén is hasznosíthatók az idei Debrecen díjas kutató, Sir Stephen O’Rahilly kutatásai.

Az Informatikai Kar oktatói aktuális kutatásaikat mutatják be december 19-én, pénteken a Gyires Béla Informatikai Napon.

Az előkelő 25. helyre rangsorolta a Debreceni Egyetemet a feltörekvő európai és közép-ázsiai (EECA) nemzetközi mezőnyben a QS University Rankings.

Szeptembertől két új tanárszakot indít a Bölcsészettudományi Kar: erkölcstan- és etikatanár, valamint közösségi művelődés tanár szakokat.

Hagyományosan idén is közös ajándékkészítéssel készülnek a karácsonyi ünnepekre a néprajz szakos hallgatók.