Belépés

Események

« 2014.07. »
hkszecspszov
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

"Egyetem tér" a Campus Fesztiválon

A megújult Nagyerdei Stadion mellett, az intézmény számára kialakított „Egyetem téren” mutatkozik be az idei fesztiválon a Debreceni Egyetem.

Részletek »

Kutatók Éjszakája 2014

Július 30-ig várják a szervezők a kutatócsoportok,
előadók jelentkezését, akik szeretnének részt venni a

Kutatók Éjszakája 2014-es programjain a Debreceni Egyetemen.

Részletek »

Indul a Szabadság Express

Tarts velünk az 1989-es események nyomában!

Találkozz emberekkel, akik befolyásolták a történelmet!

Keresd fel a történések helyszíneit!

Részletek »

Támogassa Ön is az Alma Materét!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílt arra, hogy az SZJA 1% felajánlásával támogassa az Alumni Központot. Örömmel vettük a sok szóbeli és írásbeli érdeklődést, hogy az 1 %-on kívül hogyan tudnák támogatni. Közösségünket, így létrehoztunk egy olyan bankszámlaszámot, mely erre lehetőséget ad.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Csaknem 9 ezer elsőéves hallgató kezdheti meg tanulmányait szeptemberben a Debreceni Egyetemen, ahol több mint 8%-kal nőtt a jelentkezők száma.

A Debreceni Egyetem Atlétikai Clubjának színeiben öt hajó indult a Kékszalag  vitorlásversenyen, mindannyian szintidőn belül befutottak.

Kosárlabdában a fiúknál a Debreceni Egyetem kétszeres bajnok DEAC csapata képviseli Magyarországot a rotterdami versenyen.

A Telekom Egyetemi Labdarúgó Liga országos döntőjét a nyíregyháziak nyerték, a Debreceni Egyetem kispályás labdarúgó csapata a negyedik lett.

Ponthúzó Party-val, látványos kísérletekkel, performanszokkal és további érdekességekkel várja a fesztiválozókat a Debreceni Egyetem.

E-mail, online tárhely és Office is van abban a digitális oktatási alapcsomagban, amely immár a Debreceni Egyetem valamennyi hallgatója számára elérhető.

Az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája keretében 2014. július 18-27. között esténként koncertek szórakoztatják a közönséget.

42 országból csaknem 200 hallgató érkezett a Debreceni Nyári Egyetem idei, 87. kurzusára. A rendezvény nyitóünnepségét ma rendezték az Aulában.

Petőfi S. János tiszteletére állítottak össze angol nyelvű kötetet, melyet 2014. július 18-án mutattak be a Francia Tanszéken.

Három ezüst- és egy bronzérmet szerzett az Úszó Országos Bajnokságon a Debreceni Egyetem két kiváló sportolója Risztov Éva és Biczó Bence.