Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

A Sporttudományi Oktatóközpont átadása élőben!

Az esemény követhető lesz a weben 2015.11.26-án (csütörtök) 14 órától.

Az ünnepségen leleplezik Buzánszky Jenő, a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett 49-szeres magyar válogatott labdarúgó, az Aranycsapat hátvédjének szobrát is.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Mintegy négyszáz szakember vett részt az egyetem őszi programsorozatának záró előadásán, melyet Maurizio Viscidi olasz utánpótlás igazgató tartott.

Nem csak jubileumi volt, de az eddigi legnépszerűbb is az idei DExpo, több mint 4600-an vettek részt a Debreceni Egyetem nyílt napjain.

Az egészséges táplálkozás és életmód fontosságára hívták fel a figyelmet a hallgatók négy napon át az egyetemen.

A virtuális világ jogi kérdéseiről tartottak tudományos konferenciát november 25-én az Állam- és Jogtudományi Karon.

Két nap alatt két távoli ország – a Dél-afrikai és az Ecuadori Köztársaság - magyarországi nagykövete is látogatást tett a Debreceni Egyetemen.

Környezet- és természetvédelemmel foglalkozó szervezetek várták a hallgatókat november 25-én, szerdán a Zöld Börzén.

Akár újfajta innovációs élelmiszereket is előállíthatnak a Debreceni Egyetem élelmiszeripari gyakorlati képzési laborjában, melyet szerdán adtak át.

Egész napos programra várják a Debreceni Egyetem egykori, jelenlegi és leendő nánási hallgatóit november 27-én, pénteken Hajdúnánáson.

A Sporttudományi Oktatóközpont átadása, valamint a Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar konferenciája is élőben követhető lesz a weben.

A migráció történetéről és jelenkori kihívásairól rendez konferenciát november 26-án a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara.