Belépés

Események

« 2014.11. »
hkszecspszov
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

DE Symposium 2015.

Pályázatot hirdet az egyetem a DEBRECEN UNIVERSITY SYMPOSIUM sorozat jövő évi konferenciájának megrendezésére.

Beadási határidő: 2014.k november 30.

Részletek »

1944 előzményei

A Történelmi Intézet a holokauszt emlékév keretében előadássorozattal emlékezik a magyar zsidóság 70 évvel ezelőtti tömeges deportálására: 2014. nov. 5-én (szerda) 14 órakor vendégünk lesz Ungvári Tamás író, aki a Radnóti-emléknap kapcsán "A magyar irodalom veszteségei a holokauszt során" címmel tart előadást a DE Főépület XII. tantermében.

Részletek »

Megemlékezés az elhunytakról

A Debreceni Egyetem az egyetemi lelkészségekkel együtt

Megemlékező Istentiszteletet tart az Egyetemi Templomban

az elmúlt egy évben elhunyt egyetemi dolgozók és hallgatók emlékére

2014. november 4-én (kedd) 18 órakor

Részletek »

Vissza a munkába – csoportos tréning

A Debreceni Egyetem a Családbarát munkahely program keretében

„Vissza a munkába… de hogyan?” címmel csoportos tréninget hirdet

GYES-en, GYED-en lévő anyukáknak.

Időpont: 2014. nov. 8. (szombat) 10-16 óra
Helyszín: DEMEK Központ (Db., Poroszlay út 97.)

Részletek »

Keresztféléves felvételi

Elindult a 2015. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás

Részletek »

Magyar Tudomány Ünnepe 2014.

Az országgyűlés a 2003. évi XCIII törvénnyel november 3-át – azt a napot, amelyen 1825-ben Széchenyi István birtokainak 1 évi jövedelmét Magyar Tudós Társaság alapításának céljára felajánlotta, és ezzel lehetővé tette a Magyar Tudományos Akadémia megalapítását – a Magyar Tudomány Ünnepévé nyilvánította.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Bács Zoltán lesz a Debreceni Egyetem kancellárja – jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Budapesten.

Mikroszkopikus méretű gombák nőnek természetes módon hangyákon. Ezeket a gombákat vizsgálják a Debreceni Egyetemen. 

Állami kitüntetést kapott pénteken az egyetem Klinikai Központjának két orvosa, Orosi Piroska egyetemi docens és Nagy Andrea klinikai főorvos.

A debreceni egyetemi szintű jogászképzés kezdetének 100. évfordulóját ünnepli november 7-én a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara.

Román és magyar orvosok közösen végeztek idegsebészeti beavatkozást egy határon átnyúló programban beszerzett neuronavigációs műszerrel.

Biztos állás vagy saját vállalkozás? – erre a kérdésre keresték a választ a hallgatók az Innovatív vállalkozók az egyetemen sorozat szerdai előadásán.

k és férfiak számára egyaránt példaértékű karriereket mutat be a Debreceni Egyetemen zajló Nők a tudományban előadás-sorozat.

A Debreceni Egyetem már megkezdte a felkészülést a beiskolázásra. Novemberben két programmal segítik a pályaválasztók döntését az intézményben.

Államtitkárságok, országos szakmai és civil szervezetek által delegált szakemberek számára szervezett szakmai workshopot a Debreceni Egyetem.

Nagy Gergő Zoltán, a Debreceni Egyetem Szerves Kémiai Tanszékének doktorjelöltje mutatja be a kísérleteket a Spektrum TV új sorozatában.