Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Az erdő nekem...

A Tisztántúl erdőségeiről, természeti értékeiről, nagyszerűségéről, egyúttal az azokat elemésztő viharkárokról szervez fotópályázatot és kiállítást a Debreceni Egyetem Közművelődési Titkársága és a Foreign Student Medical Association; a tárlatra április 15-ig jelentkezhetnek fotópályázattal.

Részletek »

Erasmus+ pályázat 2015/2016

A Debreceni Egyetem az ERASMUS+ program keretében meghirdette 2015/2016-os tanévre vonatkozó a pályázatot a Debreceni Egyetem hallgatói számára külföldi tanulmányok folytatására.

Jelentkezési határidő 2015. március 31.

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Sporttudományi Oktatóközpont épül a Debreceni Egyetem Dóczy József utcai Sporttelepén. A kormány 1,8 milliárd forinttal támogatja a fejlesztést.

A további együttműködési lehetőségeket vizsgálják az akkreditált innovációs klaszter címet elnyert debreceni egészségügyi klaszterek.

Március 20-án feloldották a korábban elrendelt teljes látogatási tilalmat a Debreceni Egyetem Klinikai Központ fekvőbeteg osztályain.

Magyar Erdőkért Díjban részesült az erdők világnapja alkalmából Rédei Károly, a Debreceni Egyetem agrárkarának tanára.

A Debreceni Egyetem három hallgatója: Risztov Éva, Biczó Bence és Bereczki Dezső is megkapta a kiváló egyetemi sportolóknak járó ösztöndíjat.

Márciusban is érdekes riportokat készített a Debreceni Egyetem életéből az Alföld Televízió stábja. A műsor az unideb.hu-n is látható.

A Debreceni Egyetem Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett professzora ad tanácsokat, miért és hogyan óvjuk szervünket.

Hogyan lehet a hidrogént kémiai vegyületekben tárolni? Többek között erre is megoldást találtak a Debreceni Egyetem kutatói az ENVIKUT projektben.

Szakmai kirándulással és áramszünettel hívta fel a figyelmet a környezetvédelem fontosságára a DEHÖK Hallgatói Környezetvédelmi Bizottsága.

Diploma a kiválóságnak kitüntető oklevelet vehetett át az Aradi Egyetemen a Debreceni Egyetem urológus professzora, Tóth Csaba.