Belépés

Események

« 2014.09. »
hkszecspszov
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Gólyatábor 2014

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata a hagyományoknak megfelelően idén is megtartja gólyatáborát a Debreceni Egyetem Egyetem téri Campusán. A tábor különlegessége, hogy 9 kar együttes részvételével és közreműködésével zajlanak a szervezési előkészületek és a lebonyolítás.

Részletek »

Kutatók Éjszakája 2014

Szeptember utolsó péntekjén 2014-ben is megrendezzük a

Kutatók éjszakáját, idén kilencedik alkalommal.
Ebben az évben ez a nem mindennapi éjszaka

szeptember 26-ra esik.

Részletek »

Indul a Szabadság Express

Tarts velünk az 1989-es események nyomában!

Találkozz emberekkel, akik befolyásolták a történelmet!

Keresd fel a történések helyszíneit!

Részletek »

Támogassa Ön is az Alma Materét!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílt arra, hogy az SZJA 1% felajánlásával támogassa az Alumni Központot. Örömmel vettük a sok szóbeli és írásbeli érdeklődést, hogy az 1 %-on kívül hogyan tudnák támogatni. Közösségünket, így létrehoztunk egy olyan bankszámlaszámot, mely erre lehetőséget ad.

Részletek »

Legfrissebb hírek

100 éve, 1914. október 1-én tartotta első tanévnyitóját a Református Nagytemplomban a Debreceni Magyar Királyi Tudományegyetem.

A Debreceni Egyetem oktatási és kutatómunkájának eredményeit ismerhetik meg a szabolcsi gazdák a hétfőn átadott Szaktanácsadási Központban.

Folytatódik Magyarország legnagyobb gólyatábora: ez a leendő jogászok, természettudósok, zenészek és óvodapedagógusok hete lesz.

100 éve, 1914. október 1-én tartotta első tanévnyitóját a Református Nagytemplomban a Debreceni Magyar Királyi Tudományegyetem.

Információs napokat szervez az egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja (DEMEK) a fogyatékkal élő hallgatók tájékoztatására.

A mentális egészségmegőrzés fontos része a betegek gyógyításának – ezzel az üzenettel szervez interdiszciplináris fórumot a Pszichiátriai Klinika.

Hallgatói és doktori ösztöndíjra hirdet pályázatot a Pro Regione alapítvány kuratóriuma a Debreceni Egyetem nyolc karán.

Tíz évvel ezelőtt alakult meg az Informatikai Kar – az augusztus 29-i ünnepségen a kar legmagasabb kitüntetését is átadták.

A jövőben a török, görög, portugál, svéd, norvég és román nyelvvel, kultúrával is megismerkedhetnek a Nyári Egyetemre jelentkező hallgatók.

A sikeres gyógyító munka napjainkban szakdolgozók nélkül elképzelhetetlen. A Debreceni Egyetem Klinikai Központjában mintegy 1600-an dolgoznak.