Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Üdvözöljük hallgatóinkat a 2016/17-es tanévben!

Neptun kód, DEKa-kártya, gólyatábor, beiratkozás, tantárgyfelvétel,

tanévnyitó – számtalan teendő vár tanévkezdésig az egyetem

első éves hallgatóira.

Részletek »

Tanévnyitó ünnepség 2016.

A Debreceni Egyetem immár hagyományosan a Főnix Csarnokban tartja
tanévnyitó ünnepi szenátusi ülését szeptember 11-én 11 órai kezdettel.

Részletek »

Ösztöndíj a legjobbaknak

Csaknem 200 millió forint ösztöndíjat nyertek a Debreceni Egyetemről benyújtott sikeres pályaművek az Új Nemzeti Kiválóság Program pályázatain.

Hasznos információ a nyerteseknek: jogi értelemben akkor válnak ösztöndíjassá, ha a hallgatói (alap-, mester-, osztatlan-, doktori), doktorjelölti-, munkavégzésre irányuló, vagy egyéb jogviszonyukat legkésőbb 2016. szeptember 20-ig igazolják.

Részletek »

Könyvtár: közkívánatra ingyenes

Szeptember 1-től megszűnik a könyvtárhasználati díj a DEENK-ben. Az ingyenesség minden egyetemi polgár számára elérhető lesz DEKa kártyával.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Jubileumát ünnepli az ország legnagyobb gólyatábora, mely idén jelentkezési rekordot is döntött 2800 fős résztvevői számával.

Neptun kód, DEKa-kártya, gólyatábor, beiratkozás, tantárgyfelvétel, tanévnyitó – számtalan teendő vár tanévkezdésig az egyetem első éves hallgatóira.

Új vezetők, korszerűbb létesítmények, új sportpályák és változatlanul magas színvonalú oktatás várja a diákokat a Debreceni Egyetem gyakorlóiban.

Új magyar népegészségügyi program készül – jelentette be a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán az országos tisztifőorvos.

Kukoricából és napraforgóból is az utóbbi évek legjobb termésére számítanak a gazdák. Erről is szó volt a Kukorica- és Napraforgó Tanácskozáson.

Leendő orvosok, fogorvosok és gyógyszerészek a magyar nyelv elsajátításával vágnak neki a Debreceni Egyetemen induló képzéseiknek.

A Természettudományi és Technológiai Kar két szakján is indul duális képzés. A cégek kedden kötöttek szerződést a hallgatókkal.

Hátáron túli gyerekeknek és pedagógusaiknak szervezett népmesetábor és továbbképzést a Debreceni Egyetem hajdúböszörményi kara.

A DEAC valamennyi felnőtt nagypályás labdarúgó csapata játszott augusztus utolsó hétvégéjén. A férfi kosarasok - az új stábbal - még készülnek.

Tutoraik előtt számoltak be kutatásaikról a Sántha Kálmán Szakkollégium nyári táborában részt vett középiskolások a program zárásaként.