Belépés

Események

« 2016.07. »
hkszecspszov
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Innovatív virágkocsival a karneválra!

Az egyetemi innovációt, a sport összekötő és összetartó erejét, valamint az együttműködés fontosságát jelképezi a Debreceni Egyetem idei virágkocsija.

Részletek »

Zenés esték a Nagyerdőn

Idén is megrendezi az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiáját 2016. július 15-24. között a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara. A zenés programok helyszíne a kar Liszt terme (Debrecen, Nagyerdei krt. 82.)

Az akadémia a Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar koncertjével zárul.

Részletek »

Egyetem tér a Campus Fesztiválon

Az ismeretterjesztő programok mellett idén először saját színpaddal, koncertekkel, előadásokkal és Dumaszínházzal várja a Debreceni Egyetem a fesztiválozókat.

Részletek »

Kutatók Éjszakája 2016.

A Debreceni Egyetem oktatók, kutatók, munkacsoportok jelentkezését várja

akik érdekes, izgalmas előadás keretében szeretnék bemutatni

a közönségnek saját tudományterületük érdekességeit.

A szeptember 30-i eseményre augusztus 2-ig várják

a jelentkezéseket a http://regisztracio.unideb.hu/kutatok címen.

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Az országosan is egyedülálló helyszín és a szereplők példás összefogása – a szervezők szerint ez a Campus Fesztivál sikerének titka.

Kísérletek, bemutatók, koncertek, beszélgetések és Dumaszínház – csütörtöktől várja a fesztiválozókat az egyetem a Campus Fesztiválon.

Elkészült az egyetemi szabadalmat alkalmazó elektromos virágkocsi, ami hétfő hajnalban megtette az első próbakört a szerelőműhelytől a díszítőhangárig.

Tovább javította pozícióját a Center for World University Rankings (CWUR) legfrissebb, 2016-os ranglistáján a Debreceni Egyetem.

Kortárs darabokat énekeltek: második alkalommal rendezték meg a Petrovics Emil Énekversenyt az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiáján.

Már az első napon több százan próbálták ki a Debreceni Egyetem látványos kísérleteit a Campuson. A fesztivált még Csernus doki is bevállalta.

A Brexit a téma az idei DEbate vitaversenyen, amelyet a Debreceni Egyetem Angol-Amerikai Intézete szervez középiskolásoknak.

Nincs Campus Fesztivál Campus Sportfesztivál nélkül: ezer egyetemista sportolt négy sportágban a Debreceni Egyetemen.

Látványos premier előtti bemutatkozást tartott Debrecen főterén Vásáry Tamás karmester és zenekara.

Először játszott Lencsés Lajos világhírű oboaművész Liszt-darabot Debrecenben az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiáján.