Belépés

Események

« 2014.04. »
hkszecspszov
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Lányok Napja

Interaktív nyílt nap középiskolás lányoknak:
• robotok irányítása
• 3D-s mozik titkai
• környezetbarát energiaforrások
• villámlabor

2014. április 24.

Részletek »

DETEP Konferencia

Április 25-én minden érdeklődőt szeretettel vár a Debreceni Egyetem!

Részletek »

Publikációs Díj pályázat

A Debreceni Egyetem Publikációs Díja az egyetem azon oktatója vagy kutatója részére adományozható, aki az egyetemen folyó kutatómunka eredményét rangos szakmai publikációban jelentette meg és publikációját az egyetemi adatbázisban hozzáférhetővé tette.

Benyújtási határidő: 2014. április 30. 16 óra

Részletek »

KAT választás 2014.

A Debreceni Egyetem Közalkalmazotti Tanácsának mandátuma 2014. február 17-én lejárt, így 2014. május 28-án sor kerül az új Közalkalmazotti Tanács (KAT) megválasztására.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Nemcsak finom, hanem egészséges is minden étel, amit a Belgyógyászati Intézet tankonyhájában sütnek-főznek a diákok és a betegek dietetikusok vezetésével.

A rendezvény a középiskolás lányok érdeklődésének felkeltését célozza az informatikai, mérnöki szakok iránt – a DE Informatikai Karon még a divat is szóba kerül.

Globális felmelegedés, csökkenő ivóvízkészlet, légszennyezés – csak néhány a környezetünket fenyegető veszélyek közül. Április 22-e a Föld napja.

Kirakatban a költészet és a műfordítás - a belvárosban a versek az idei költészeti fesztiválon az üzletekből is visszaköszöntek.

 

A védekezésben és támadásban is sok hibával játszó DEAC már a találkozó elején több pontos hátrányba került, a szünetben 48–39-re vezettek a fővárosiak.

Portugál tanulmányúton mutatta be a Debreceni Egyetem, mit tesz azért, hogy hallgatói a diploma megszerzése után munkát kapjanak.

William Butler Yeats költészetét, kultúraszervező tevékenységét mutatja be a DE Egyetemi és Nemzeti Könyvtárban megnyílt interaktív kiállítás.

A Debreceni Egyetemen mára már hagyomány a tavaszi Állásbörze, ahol nem csak a munkavállalók és munkát keresők találhatnak egymásra.

A Debreceni Egyetemen képzett gazdasági szakemberek évek óta fontos pillérei a cívisváros logisztikai fejlesztésének.

Debrecenben rendezik meg április végén a Magyar Egyetemi és Főiskolás Kosárlabda Bajnokság döntőjét!