Belépés

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Állásbörze és Karriernap az egyetemen

Diploma előtt állsz, vagy már végeztél, mégsem találod a helyed a munka világában?
Állást vagy szakmai gyakorlati helyet keresel?
Akkor itt a helyed április 22-én a Debreceni Egyetem Főépületében!

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

A kitüntető címet a város napja alkalmából tartott ünnepi közgyűlésen vette át a Debreceni Egyetem irodalomtörténész professzor emeritusa.

Több mint 500 négyzetméteren csaknem 100 kiállító, 12 tanácsadó cég és 60 szakember várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem állásbörzéjén.

Idén április 12- 15. között rendezte meg a II. Tavaszi Ki(a)menő Napokat a Gazdálkodástudományi Kar Hallgatói Önkormányzata.

A modern áruszállítással kapcsolatos tapasztalatokat összegezték a Debreceni Egyetem részvételével tartott logisztika napján.

Csúcskategóriás számítógépen tanulhatják hamarosan az újságírás és a filmkészítés fortélyait a Debreceni Egyetem hallgatói.

A sportszempontú természet- és társadalomtudományi kutatási témák legújabb eredményeit mutatják be két napon át a Gazdaságtudományi Karon.  

Ne bízd a véletlenre a jövődet, építsd tudatosan a karrieredet! A Debreceni Egyetem ismét állásbörzével és karrier-tanácsadással segíti hallgatóit.

A Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekcióval folytatódik az OTDK a Debreceni Egyetemen.

Fényfestés, sétáló szivárványok, óriási szappanbuborékok – interaktív kísérletekkel várják az érdeklődőket szombaton Debrecen több pontján.

Második alkalommal szervez a szakmát tanuló hallgatók és a térség szakembereinek részvételével közös rendezvényt a Debreceni Egyetem és a Xanga.