Belépés

Események

« 2016.05. »
hkszecspszov
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Doktoravató ünnepség

Idén is megrendezi hagyományos nyári

Doktor- és díszdoktoravató Ünnepségét

a Debreceni Egyetem, amelyre minden érdeklődőt szeretettel vár.

Debreceni Egyetem, Aula

2016.06.04. 11:00

Részletek »

Dolgozói DErbi

Értünk. Velünk. Nekünk.

Ennek szellemiségében szervezzük meg a Dolgozói DErbit - a Debreceni Egyetem Dolgozói és Családi Napját - idén először, hagyományteremtő szándékkal. A rendezvényt a Nagyerdei Stadion Északi Rendezvényterén és a HALL-ban szervezzük, 2016. jún. 10-én (péntek) 10.00 és 20.00 között.

Részletek »

Nyári diplomaosztók 2016

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Debreceni Egyetem ünnepi diplomaosztóira 2016 nyarán.

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Infokommunikációs térhódítás az oktatásban - hazánk első két „okostermét” adták át a Debreceni Egyetem gyakorlóiskolájában és a Gazdaságtudományi Karon. 

Több mint 1800 edzőnek tartottak előadást a Real Madrid utánpótlás-képzési szakemberei a Debreceni Futballegyetem tavaszi kurzusán.

Becsülettel helytállt a DEAC fiatalos lendületű női futsal csapata az NB l-ben. A hatodik helyet szerezte meg az újonc alakulat.

Az elmúlt húsz évben jelentősen nőtt a vesebetegek száma. Hazánkban a lakosság több mint tíz százaléka érintett.

Az ország egyik legjobb felsőoktatási újságjává választották a Debreceni Egyetem lapját, az Egyetemi Életet.

Egykor Pallagon végzett sikeres szakemberek motiválták pénteken a diákokat az iskola 75. jubileumi tanévének záróeseményén.

A Debreceni Egyetem lányai Tolnán vívják a szezon utolsó meccsét, a férfi labdarúgó csapatok pedig itthon játszanak a hétvégén.

Két egyhetes futballtábort tart a nyáron az FC Barcelona Debrecenben – jelentették be a Magyarok a Barcáért film vetítése előtt a Nagyerdei Stadionban.

Az e-közigazgatástól az okos városokig a geoinformatika legújabb technológiáit mutatják be kétnapos konferencián a Debreceni Egyetemen.

Kilenc szekcióban kezdődött meg az ország legnagyobb, háromnapos ókortudományi konferenciája a Debreceni Egyetemen.