Belépés

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

XIII. Mentálhigiénés Egyetemi Napok

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Dátum: 2015 október 6-13.

Részletek »

Erasmus+ pótpályázat

Erasmus+ pótpályázat 2015. október 15-ig!
Részletek és jelentkezés:

http://mobi.unideb.hu/erasmus2016tavasz

Részletek »

Pályázz Sportösztöndíjra vagy Művészeti Ösztöndíjra

Az egyetem rektora pályázatot hirdet a DE első alapképzésben, első mesterképzésben, első osztatlan egységes képzésben, első  szakirányú  továbbképzésben,  valamint  első  felsőfokú szakképzésben nappali tagozaton tanulmányokat folytató hallgatói részére a 2015/2016 I.  félévében.

A pályázatok beérkezési határideje 2015. október 16. (péntek) 12 óra

Részletek »

Debreceni Futballegyetem

Nyolc héten keresztül a legújabb nemzetközi utánpótlás-képzési módszereket ismerhetik meg a szakemberek a Debreceni Egyetem edzőképzésén.

Részletek »

Magyar Tudomány Ünnepe 2015.

Az országgyűlés a 2003. évi XCIII törvénnyel november 3-át – azt a napot, amelyen 1825-ben Széchenyi István birtokainak 1 évi jövedelmét Magyar Tudós Társaság alapításának céljára felajánlotta, és ezzel lehetővé tette a Magyar Tudományos Akadémia megalapítását – a Magyar Tudomány Ünnepévé nyilvánította.

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Ómura Szatosi japán professzor a fonalférgek által okozott trópusi betegségek ellenszerének kifejlesztéséért kapta az orvosi Nobel-díjat.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő előadásával indult október 6-án a Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ rendezvénysorozata.

Vasárnap kezdi az új szezont a Debreceni Egyetem NB I B-s férfi kosárlabdacsapata: új szponzorral, megerősített kerettel, nagy tervekkel.

Jubileumát ünnepelte szeptember 25-én a Kölcsey Központban a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kara, hazánk egyetlen népegészségügyi képzőhelye.

Az elsőéves duális gépészmérnök hallgatókat köszöntötték szeptember 24-én a Debreceni Egyetem Műszaki Karán.

Tíz európai ország több mint százezer sportegyesületét vizsgálja a Debreceni Egyetem részvételével indult átfogó kutatás.

A tae botól a röplabdáig többféle sportágat is kipróbálhattak az érdeklődők a Debreceni Egyetem egész napos ingyenes rendezvényén.

Középiskolások számára hirdetett megmérettetést az Angol-Amerikai Intézet, az első elődöntőt október 9-én rendezik.

Milyen erővel, hány percig, hogyan, naponta hányszor mossuk? Az okosfogkefe ezt is megmondja használójának.

A Debreceni Egyetem Biológiai és Ökológiai Intézetének két tanszéke mutatta be a kutatási programjait a hétvégén Sárándon.