Belépés

Közelgő események

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Rajz- és fotópályázat 2014.

A pályázat témája a Debreceni Egyetem MTMI (matematika, természettudomány, műszaki, informatika) tudományos tevékenységének bemutatása.

Határidő: 2014 szeptember 24. (!) 16:00

Részletek »

Játék a Kutatók Éjszakáján!

Az Országház Országgyűlési Könyvtára kvízjátékot hirdet meg, amely a Kutatók Éjszakájához kapcsolódik.

Részletek »

Vasfüggöny nélkül

A határnyitás és a rendszerváltás időszakát mutatja be korabeli karikatúrák segítségével az a vándorkiállítás, amelyet október 15-től láthat a közönség a Debreceni Egyetemen.

A rendezvényhez kapcsolódóan a Debreceni Egyetem több pályázatot is hirdet:

Részletek »

Egyetemi Sportnap 2014.

A Debreceni Egyetem Sportközpontja az egyetem oktatói, dolgozói részére asztalitenisz, tenisz, kispályás labdarúgás, úszás és kerékpár sportágban biztosít baráti találkozásra, versenyzésre, együtt kerékpározásra lehetőséget 2014. október 3-án.

Részletek »

LLP/Erasmus ösztöndíj oktatók és munkatársak számára

Pályázati lehetőség oktatók és munkatársak számára 2014. szeptember 30-ig megvalósuló mobilitásokra
A rendelkezésre álló források kimerüléséig, illetve a program lezárulásának határidejéig: szeptember 30-ig.

Részletek »

Tájékoztató Erasmus+ és Balassi programokról

Szeretettel várják az egyetemi polgárokat az előadók.

Két rövid ismertető után lehetőség lesz kérdezni az érdeklődők számára.

Főépület, X. terem
Szept. 25. 10.00-11.00

Részletek »

Támogassa Ön is az Alma Materét!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílt arra, hogy az SZJA 1% felajánlásával támogassa az Alumni Központot. Örömmel vettük a sok szóbeli és írásbeli érdeklődést, hogy az 1 %-on kívül hogyan tudnák támogatni. Közösségünket, így létrehoztunk egy olyan bankszámlaszámot, mely erre lehetőséget ad.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Debreceni pilótaképzési központ létrehozásáról állapodott meg a Külgazdasági és Külügyminisztérium, a Debreceni Egyetem, a Wizz Air és a Pharma-Flight.

Mindent egy helyen és lehetőleg egy időben - az egyablakos ügyintézéssel ettől a tanévtől egyszerűbbé válik a hallgatók élete a Debreceni Egyetemen.

Az Alzheimer-kór az egyik leggyakoribb elbutulással járó betegség. Az öregedő társadalmakban egyre több az ilyen beteg.

Alakemlékező és öngyógyuló anyagok kutatásáról és fejlesztéséről tanácskoznak a kutatók a Debreceni Egyetemen tartott nemzetközi konferencián.  

Megkezdődött az oktatás a juhászképzésben résztvevő első csoport számára a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karon.

A Főépület kerengőiben lévő bútorok cseréjére és pótlására költi a Debreceni Egyetem a Campus Fesztivál és a Soproni közös adományát. 

Babinszky László, a Debreceni Egyetem professzora is előadást tartott a közelmúltban Changchunben rendezett Mezőgazdasági Világkonferencián.

Nem válnak az enyészetté az egyetem karneváli virágkocsijának figurái. A Répamese szereplői az egyetemi óvoda udvarán találtak új otthonra.

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karának 24 hallgatója kap köztársasági ösztöndíjat a 2014/2015-ös tanévben.

A Debreceni Egyetem nyolc docense vette át egyetemi tanári kinevezését Balog Zoltántól, az emberi erőforrások minisztertől Budapesten.