Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Gyere a Debreceni Egyetemre!

Február 15-ig jelentkezhetsz! 
További információk a
felveteli.unideb.hu weboldalon. 
Részletek »

2015/2016. tanév téli diplomaosztók

A 2015/2016. tanévi téli tanévzáró, diplomaosztó ünnepségek

időpontjai és helyszínei.

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Alakuló ülését tartotta kedden a Debreceni Egyetem konzisztóriuma. A stratégiai tanácsadó testület elnökének Szilvássy Zoltán rektort választották.

Finisbe érkezett a felsőoktatási felvételi, a leendő egyetemistáknak már csak pár napja maradt a február 15-i határidőig.

Új kisfilmmel mutatkozik be a Debreceni Egyetem. Kattintson és látogassa meg virtuálisan intézményünket!

Az egyetemi oktatók, kutatók mellett valamennyi dolgozó illetménye emelkedik idén – így döntött a Debreceni Egyetem Szenátusa csütörtöki ülésén.

Száz év építészeti stílusát követhetik nyomon az egyetem létesítményeiről készült albumomban – nyilatkozta Oláh Tibor fotográfus a Campus Rádióban.

Kedves üzenetekkel kívántak jobbulást a Debreceni Egyetem klinikáján kezelt gyermekeknek az intézmény óvodásai a betegek világnapján.

Végzett jogászoknak kínál – idén először – sportjogi szakképzést az Állam és Jogtudományi Kar. Jelentkezni február végéig lehet.

Mi a közös a világjáró speciális mentőegység orvosa, az Operettszínház művésze és a Petőfi Rádió műsorvezetője között? A Debreceni Egyetem!

Szárazföldi ökológiai elméletet teszteltek vízi közösségeknél a diverzitás és biomassza összefüggéseinek vizsgálatára az egyetem kutatói.

Átadták a felsőoktatási intézmények, köztük a Debreceni Egyetem konzisztóriumi tagjainak megbízólevelét szerdán, Budapesten.