HALL

A Nagyerdő szívében, a 2014-ben felújított Nagyerdei Stadion lelátói alatt található – HALL nevet viselő – multifunkciós tér egyedülálló kulturális, művelődési és üzleti lehetőségeket kínál közel 2000 négyzetméter területen. A HALL legfontosabb ismérve, hogy a tervezés pillanatától a multifunkcionaliás jelleg kialakítására fektették a hangsúlyt, amit a 21. századi modern technológiák alkalmazásával valósítottak meg.

A HALL a Campus Fesztivál legnagyobb fedett rendezvényhelyszíneként debütált 2015 júliusában, a nemzetközi sztárfellépők és a legsikeresebb hazai zenekarok igényeinek is kiválóan megfelelve. Szeptembertől számos sikeres, több ezer főt vonzó koncertek helyszíneként tarthatjuk számon.

2015 szeptemberétől az ország legnagyobb egyetemi bulisorozata, a CAMPUS Party költözött át a Lovardából a HALL-ba, tovább erősítve a már tíz éve felépített brand hírnevét. Az elmúlt egy évben közel 50.000 látogatót – főként egyetemistákat – vonzott a rendezvény.

A HALL számos egyetemi program helyszínéül szolgál. Az egyik legnagyobb volumenű rendezvény a Debreceni Egyetemi Napok, az a - már hagyománynak számító - három napos rendezvény, amelyet minden év októberében rendeznek meg szintén az ország legnagyobb klubjába költözött át 2015-ben, a Medikus héttel karöltve.

A HALL programjai

Facebook